Αρωματικά Φυτά

Αρωματικά Φυτά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Βασιλικός πλατύφυλλος αποξηραμένος 70gr, Βιολογικός
  Ποικιλία Βασιλικού πλατύφυλλου, γνωστού και ως Genovese ή Sweet Basil. Πωλείται σε βάζο pet 70gr ή φρέσκος τους καλοκαιρινούς μήνες. Η καλλιέργεια είναι βιολογική. Ετήσιο φυτό, ύψους 0,40 - 0.70 εκ., τα φύλλα του είναι μεγάλου μεγέθους, ανοιχτού πράσινου χρώματος και ωοειδή.  Ο Πλατύφυλλος ..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,00€ 2,26€
 • Ελληνική Ρίγανη 40gr
  Συσκευασία : Σε pet βάζο 40 gr Περιέχει μόνο φύλλα και όχι κοτσάνι ρίγανης. Το προϊόν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καλλιέργειας απο την συμβατική στην Βιολογική Γεωργία. Η ρίγανη (Greek Oregano)  καλλιεργείται με  βιολογικές μεθόδους στο Λιβαδερό Κοζάνης και σε υψόμ..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,50€ 2,83€
 • Μέλι Βελανιδιάς, Τσάι Sideritis, Θυμάρι Ανθός και Ρίγανη
  Super πακέτο για την προστασία απο το κρύο του Χειμώνα. Σας προσφέρουμε σε ένα πακέτο σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή , με δωρεάν τα  έξοδα αποστολής τα παρακάτω προϊόντα:  - Μέλι Βελανιδιάς : 1 kg - Τσάι του Βουνού Sideritis Scardica : 30gr - Ρίγανη Ελληνική : 40gr - Θυμάρι Ανθ..
  Άνευ ΦΠΑ: 15,92€ 17,99€
 • Τσάι του Βουνού Sideritis Scardica 30gr
  Τσάι του βουνού - (Sideritis Scardica), συλλέγεται στο Λιβαδερό Κοζάνης και σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Συλλέγουμε μόνο τα άνθη και όχι τα κοτσάνια με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα του προϊόντος.Ένα εύγευστο και αρωματικό ρόφημα που μπορείτε να το καταναλώσετε κρύο ή ζεστό, με μέ..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,50€ 2,83€
 • Φύλλα Φασκόμηλου. Καθαρό βάρος 100gr
  Το Φασκόμηλο συλλέγεται σε υψόμετρο 1050 μέτρων σε ένα παρθένο περιβάλλον μακριά απο συμβατικές καλλιέργειες που χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα. Το προϊόν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καλλιέργειας απο την συμβατική στην Βιολογική Γεωργία. Η συγκομιδή του γίνεται με το χέρι και αποξηραίνεται φυσικ..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,65€ 2,99€
 • Θυμάρι Ανθός 25gr
  Το προϊόν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καλλιέργειας απο την συμβατική στην Βιολογική Γεωργία. Συσκευασία : Σε pet βάζο 25 gr   Θυμάρι Ανθός (thymus vulgaris) συλλέγεται στο Λιβαδερό Κοζάνης σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Συλλέγεται μόνο ο ανθός του φυτού και όχι τα κοτσάν..
  Άνευ ΦΠΑ: 3,00€ 3,39€