Αρωματικά Φυτά

Αρωματικά Φυτά

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Super Βιολογικό πακέτο για το Χειμώνα με Μέλι Βελανιδιάς, Τσάι του βουνού, Ρίγανη και Χαμομήλι
  Super πακέτο με βιολογικά προϊόντα για το χειμώνα. Προστατεύστε τον οργανισμό σας απο το κρυολόγημα και την γρίπη με τα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Δοκιμάστε τσάι του Βουνού sideritis scardica με λίγο ρίγανη και μία κουταλιά μέλι. Πραγματικά θα μείνετε έκπληκτοι απο το αποτέλεσμα.... Θέλε..
  Άνευ ΦΠΑ: 13,27€ 15,00€
 • Ελληνική Ρίγανη 100gr, Βιολογικής Καλλιέργειας
  Συσκευασία : Doy pack  100 gr Περιέχει μόνο φύλλα και όχι κοτσάνι ρίγανης. Το προϊόν είναι βιολογικής καλλιέργειας. Η ρίγανη (Greek Oregano)  καλλιεργείται με  βιολογικές μεθόδους στο Λιβαδερό Κοζάνης και σε υψόμετρο 1000 μέτρων, συλλέγεται με το χέρι. Xρησι..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,60€ 2,94€
  Σύμφωνα με 1 κριτικές.
 • Σπόροι Ρίγανης 5gr
  Πολυετές, ύψους 50-60 cm, φύλλα οβάλ, μικρά & άνθη χρώματος ροζ. Χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγειρική.Διατίθεται σε φάκελο των 5gr. Συσκευασία: Φάκελος Εποχή σποράς: Άνοιξη Διάρκεια καλλιέργειας: Πολυετές Ύψος (cm): 50 - 60 Μήνας σποράς: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος ..
  Άνευ ΦΠΑ: 5,00€ 5,65€
 • Φύλλα Φασκόμηλου. Καθαρό βάρος 80gr
  Το Φασκόμηλο συλλέγεται σε υψόμετρο 1050 μέτρων σε ένα παρθένο περιβάλλον μακριά απο συμβατικές καλλιέργειες που χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα. Δείτε σε ποιά γεωγραφική περιοχή συλλέγονται τα φυτά, καθώς επίσης και φωτογραφίες απο τις καλλιέργειες μας. Το προϊόν είναι Βιολογικής καλλιέργειας πιστο..
  Άνευ ΦΠΑ: 3,00€ 3,39€
 • Τσάι του Βουνού Sideritis Scardica 70gr, Βιολογικής Καλλιέργειας
  Τσάι του βουνού - (Sideritis Scardica), συλλέγεται στο Λιβαδερό Κοζάνης και σε υψόμετρο 1020 μέτρων. Συλλέγουμε μόνο τα άνθη και όχι τα κοτσάνια με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα του προϊόντος.Ένα εύγευστο και αρωματικό ρόφημα που μπορείτε να το καταναλώσετε κρύο ή ζεστό, με μέ..
  Άνευ ΦΠΑ: 2,00€ 2,26€2,94€
 • Βιολογικό Θυμάρι Ανθός 50gr
  Πιστοποιημένο Βιολογικό Προϊόν. Ημερομηνία συγκομιδής: 25/06/2021 Συσκευασία : Σε συσκευασία doypack 50 gr Δείτε σε ποιά γεωγραφική περιοχή συλλέγονται τα φυτά, καθώς επίσης και φωτογραφίες απο τις καλλιέργειες μας. Θυμάρι Ανθός (thymus vulgaris) συλλέγεται στο Λιβαδερό Κοζάνης σ..
  Άνευ ΦΠΑ: 4,00€ 4,52€