Σπαθόχορτο - Βαλσαμόχορτο 80gr

Σπαθόχορτο - Βαλσαμόχορτο 80gr

Μάρκα: Cornus.gr
Κωδικός Προϊόντος: St John's wort
Διαθεσιμότητα:
Σε απόθεμα
Τιμή: 4,52€ Άνευ ΦΠΑ: 4,00€
Περιγραφή

Το  σπαθόχορτο ή βαλσαμόχορτο, είναι  ένα  αυτοφυές  φυτό με  κίτρινα-πορτοκαλί φύλλα, και συνήθως κίτρινα πέταλα. Λειτουργεί  ως  διουρητικό, εμμηναγωγό, επουλωτικό  και  αιμοστατικό. Επίσης, είναι αντικαταθλιπτικό, αντισπασμωδικό  και  βοηθάει  σε  καταστάσεις  αϋπνίας, ώστε  να  βελτιώνεται  η  ποιότητα  του  ύπνου. Τέλος, είναι πολύ διαδεδομένο ως επουλωτικό  πληγών  και  εγκαυμάτων  πρώτου  βαθμού, αφού εκχυλιστεί σε ελαιόλαδο.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο βιολογικά

Συλλέγεται με το χέρι και αποξηραίνεται στο ξηραντήριο μας σε δροσερό και σκιερό χώρο σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 40 βαθμών κελσίου.

Το σπαθόχορτο  είναι αυτοφυές φυτό της περιοχής μας ,συλλέγεται από τα χωράφια βιολογικής καλλιέργειας που διαθέτουμε, τα οποία είναι περιφραγμένα για να διασφαλίσουμε ότι είναι 100% βιολογικά χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα των φυτών και του εδάφους από εξωγενείς παράγοντες.

Η τοποθεσία που συλλέγεται το φυτό είναι σε υψόμετρο 1020m μακριά από συμβατικές καλλιέργειες.

Δείτε σε ποιά γεωγραφική περιοχή συλλέγονται τα φυτά, καθώς επίσης και φωτογραφίες απο τις καλλιέργειες μας.

Οι πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο ή κατόπιν ιατρικής συμβουλής, αφού αλόγιστη χρήση μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα για την υγεία μας.

Για κάθε 10 πακέτα από αρωματικά που πουλάμε φυτεύουμε ένα δέντρο.

Δεν μπορούμε να αστειευόμαστε με την κλιματική αλλαγή. Η φύτευση δέντρων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής. Έτσι αποφασίσαμε να φυτεύουμε 1 δέντρο για κάθε 10 πακέτα αρωματικών φυτών που πουλάμε μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Κριτικές (0)

Γράψτε μια κριτικήΣημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή            Καλή

Σχετικά Προϊόντα